Kantoor Geatano Martinolaan

Voor het kantoorgebouw aan de Geatano Martinolaan bij het MECC in Maastricht is een nieuwe entree aan de straatzijde ontworpen. De bestaande entrees zijn gelegen aan de parkeerzijde van het bouw. Er was behoefte aan een entree aan de straatzijde zodat voetgangers het gebouw ook vanaf daar het gebouw kunnen betreden. De nieuwe entree wordt geaccentueerd door een nieuwe kader dat in stijl en materialen aansluit bij de vormgeving van het gebouw.

Achter de entree ligt een algemene ruimte bedoeld voor ontmoeten en informele gesprekken door de gebruikers van het multi tenant gebouw. In deze ruimte zijn vergaderruimtes, een pantry en informele zitplaatsen opgenomen

Opdrachtgever

ARC - Real Estate Partners

Locatie

Maastricht

Wil je meer weten over dit project?

Neem contact met ons op

Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord terug.

We gebruiken je informatie om contact met je op te nemen. Bekijk onze Privacyverklaring.